ERZURUM / YAKUTİYE - Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu

FIRAT GÜNEŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılında Erzurum ili Tortum ilçesinde doğdum. İlkokulu Aziziye İlkokulunda ,orta ve lise eğitimini Erzurum Mecidiye İmam Hatip Lisesinde tamamladım. 2002 yılında Atatürk Üniversitesi Kazımkarabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.

Eğitimci görevime 2002 yılında İstanbul-Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda Matematik Öğretmeni olarak başladım,devamında İstanbul Sarıyer İstinye Lisesi, Malatya Pütürge Endüstri Meslek Lisesi, Erzurum Aziziye Atatürk Ortaokulu, Yakutiye Kocatepe Ortaokulu ,Yakutiye Şükrü Paşa Anadolu Lisesi, Pasinler  Çöğender Ortaokulu ,Yakutiye Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu ve Palandöken Sakıpefendi İHO´nda Öğretmen ve idareci olarak görev yaptım. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. Hizmet içi eğitimlerinde İl Formatörü olarak çalıştım.

Yakutiye Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu´na 01.08.2023 tarihinde Okul Müdürü olarak atandım. Evli ve iki çocuk babasıyım.